Ігор Ткачук увійшов до складу делегації Міністерства Інфраструктури України та зустрівся з представниками Берегової охорони США (фото)
12:13 26.03.2019
257

Очільник Одеської філії державного підприємства «Адміністрація морських портів України» Ігор Ткачук у складі делегації Міністерства Інфраструктури України зустрівся з представниками Берегової охорони Сполучених Штатів Америки. До складу делегації увійшли заступник Міністра Інфраструктури Юрій Лавренюк, заступник голови ДП «АМПУ» з морської та внутрішньої безпеки Сергій Гронський, заступник голови ДП «АМПУ» з операційної діяльності Володимир Колосюк, начальник відділу морської безпеки та охорони ДП «АМПУ» Андрій Кашуба та начальник управління внутрішньої безпеки ДП «АМПУ» Володимир Рейман.

25 березня, на запрошення Капітана Берегової охорони США Мартіна Маллой, члени робочої групи відвідали штаб-квартиру Берегової охорони США у Вашингтоні. Зустріч проходила в рамках Міжнародної програми з безпеки портів. Представники української делегації спільно з контр-адміралом Джоном Надау, помічником коменданта з превентивної політики Берегової охорони США ознайомились з принципами роботи закордонних колег, а також обладнанням, яке вони використовують у своїй роботі.

Ігор Ткачук зауважив, що подібні зустрічі дають змогу перейняти закордонний досвід.

«В ході роботи ми розглянемо не лише основні принципи роботи берегової охорони США, а й побачимо на практиці системи, які вони використовують, - сказав Ігор Віталійович. – Це гарна можливість отримати досвідом, який ми зможемо запровадити на українських державних підприємствах».

У соціальних мережах Заступник Міністра Інфраструктури Юрій Лавренюк наголосив, що одним з ключових питань, яке обговорювалось, стало отримання технічної допомоги для оснащення морських портів України.

«Окрему увагу було приділено питанню отримання технічної допомоги для оснащення морських портів України додатковим охоронним обладнанням, - повідомив Юрій Лавренюк. - В час агресії з боку Російської Федерації надважливим залишається охорона та безпека наших українських портів, яку ми маємо забезпечити на найвищому рівні».

Зазначимо, в рамках візиту українські високопосадовці відвідають базу берегової охорони у місті Кі-Вест, штат Флорида, обговорять розвиток безпеки портів у рамках взаємних зобов’язань Міжнародної програми з безпеки портів.

 
Читайте також