Ігор Ткачук провів робочу зустріч на транспортно-вантажному терміналі ОМТП
14:10 19.07.2017
256

Начальник ДП ОФ «АМПУ» Ігор Ткачук провів робочу зустріч на транспортно-вантажному терміналі Одеського морського порту. Про це керівник підприємства розповів на свої сторінці. Ігор Ткачук наголосив, що робочі зустрічі на підприємстві, яке він очолює проходять регулярно.

Начальник ДП ОФ «АМПУ» зауважив, що подібні зустрічі дозволяють побачити реальний стан справ на підприємстві та дозволяє працівникам отримати достовірну інформацію від керівництва.

- Зустрічаючись з колективом я хочу донести до них інформацію куди ми рухаємось, які в нас перспективи та першочергові задачі, - сказав Ігор Ткачук. - Перш за все хочу вам повідомити, що два тижні тому ми підписали фінансовий план на 2017 рік, що дозволить нам витрачати кошти на покращення матеріально-технічної бази. Окрім того ми вже підготували фінплан на наступний рік, наразі ми працюємо над внесенням змін до нього на це в нас є десять днів. За цей я планую узгодити питання щодо заробітної плати, а також питання щодо придбання необхідної техніки для вашої роботи.

Говорячи про захист прав співробітників Ігор Ткачук наголосив, на злагодженості роботи та активну співпрацю керівництва ОФ ДП «АМПУ» з профспілками.

- Я займаюсь профспілковою діяльністю у Вінниці з 1998 року, - наголосив начальник ОФ ДП «АМПУ». - Я знаю, що таке боротися за інтереси людей та відстоювати їх права, адже я депутат міської ради. Говорячи про порт хочу наголосити, що в ми спільно з профспілкою розробили найкращий колективний договір. Ту кількість змін, яку ми внесли не зробили ніде.

Говорячи про перспективи розвитку Ігор Ткачук відмітив реконструкцію ряду причалів та переговори по будівництву дороги «Хаджибей-2». Також керівник підняв питання, щодо відновлення затонулого молу та підняв питання його доцільності.

Головним питанням на якому Ігор Ткачук зупинився стало скорочення працівників та питання заробітної плати. Керівник наголосив на неприпустимості звільнення співробітників та на важливості збільшення оплати праці співробітників державного підприємства.

Окрім того Ігор Ткачук відповів на питання, щодо його декларацій та статків. Начальник державного підприємства зауважив, що декларує свої доходи та витрати з 2002 року та зазначив, що завжди відкритий для преси та людей.

Читайте також