Прокуратура кваліфікувала загибель правоохоронців біля Броварів як "убивство"
13:34 04.12.2016
254

Як повідомили у прес-службі, встановлено, що 4 грудня 2016 року о 4 годині ранку в с. Княжичі Броварського району Київської області співробітники Корпусу оперативно-раптової дії Національної поліції України, перебуваючи на службі, застосували автоматичну зброю стосовно співробітників Броварського відділу поліції охорони Управління поліції охорони в Київській області, які разом з двома співробітниками Управління оперативної служби Головного управління Національної поліції в м. Києві, теж перебуваючи на службі, застосували автоматичну зброю у відповідь. Внаслідок чого загинули 5 співробітників поліції.

Раніше Президент України Петро Порошенко висловив співчуття рідним правоохоронців, які загинули під час спецоперації біля Броварів, а також додав, що винні будуть покарані.

Екс-глава Національної поліції Хатія Деканоідзе також висловила співчуття рідним і колегам правоохоронців, які загинули під час спецоперації біля Броварів.

Нагадаємо, у селищі Княжичі Броварського району сталася стрілянина між співробітниками поліції, в результаті якої загинуло 5 правоохоронців.

Радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко заявив, що внутрішнє розслідування по факту перестрілки між палійськими біля Броварів внаслідок чого загинуло п’ять правоохоронців, буде всебічним і чесним.

Джерело: УНН
Читайте також