Збільшилась кількість нападів на жінок: які райони столиці небезпечні для представниць прекрасної статі
18:00 21.02.2021
259

У столиці збільшилась кількість нападів на жінок. Українські ЗМІ зазначають, що зловмисники використовують вогнепальну й холодну зброю. Для того щоб «досягти результату», навіть б'ють бітами і «задувають» газом.

Про те, що відбувається в столиці, читайте в добірці OBOZREVATEL.

Наприкінці зими відбулося кілька нападів у під'їздах житлових будинків. Так, в Оболонському районі Києва 12 лютого, по обіді,  грабіжник напав на жінку на першому поверсі.

Злочинець у медичній масці підстеріг жертву і, погрожуючи ножем, зажадав віддати йому сумку й гаманець. 50-річна жінка дуже злякалася, почала кричати – тоді грабіжник вдарив її ножем у шию.

Постраждалу в тяжкому стані відвезли до Лікарні швидкої медичної допомоги.

Ще два випадки в під'їздах, сталися 4 лютого в Деснянському районі – на вулиці Мілютенка й на пр. Маяковського.

Напади сталися з різницею в годину, до того ж злочинець в обох випадках використовував газовий балончик: «засліплював» жертв, а потім відбирав сумки й тікав.

Постраждалим – 74 і 56 років. Внаслідок нападу одній із жінок було надано медичну допомогу – вона отримала хімічний опік рогівки.

Не менш дикий випадок стався 19 лютого в Подільському районі – в багатоповерховому будинку на проспекті Георгія Гонгадзе.

Близько першої години ночі невідома особа проникла до кімнати консьєржки. Злочинець погрожував ножем 63-річній жінці, вимагаючи віддати гроші та цінні речі, а потім став наносити удари битою по голові.

З'ясувалося, що тяжкий злочин скоїв 47-річний киянин. За розбійний напад йому загрожує до семи років позбавлення волі.

Небезпечна робота

Іноді жертвою нападу грабіжників можна стати й на роботі. Два таких випадки сталися у фінансовій компанії «Швидко гроші», яка видає кредити готівкою.

У Дніпровському районі Києва в День святого Валентина невідомий чоловік влаштував наліт офіс фінансової компанії. Злочинець увійшов у приміщення й направив на касирку пістолет. 26-річна жінка не розгубилася: натиснула тривожну кнопку й зачинилася в підсобному приміщенні.

Грабіжникові на вигляд близько 40 років, був у темному одязі й масці. Подібний напад стався і 4 лютого, але вже в приміщенні «Швидко гроші» в Святошинському районі столиці.

Близько 13 години туди зайшов чоловік у медичній масці. Погрожуючи короткоствольною зброєю 20-річній касирці, він зажадав віддати всі гроші. В результаті злочинець забрав близько 20 тисяч гривень і зник.

 

Автор: І like News (28991
Читайте також