Пожежа в дитячому таборі: директор і помічник йдуть під суд
11:31 17.09.2017
252

Запобіжний захід двом чиновникам, яким оголосили про підозру у справі про масштабну пожежу в дитячому таборі Одеси "Вікторія", оберуть 17 вересня. Про це заявив радник глави поліції Одеської області Руслан Форостяк в коментарі телеканалу 112 Україна.

"На сьогодні двом особам оголошено про підозру. Це директор табору і його помічник, який відповідав за протипожежний стан", - повідомив Форостяк, додавши, що слідчі дії тривають.

Він зазначив, що, незважаючи на вихідні, вчора експерти вийшли на роботу для проведення судово-медичних, генетичних експертиз.

"Коло осіб, причетних до цієї проблеми, буде ширше, і всіх осіб, причетних до експлуатації, а також ті, які мають ознаки недбалого ставлення або порушень протипожежної безпеки, будуть притягатися до відповідальності", - підкреслив Форостяк.

За його словами, стан двох постраждалих дітей задовільний. Одну з дівчаток батьки збираються забрати сьогодні додому, інша ще буде перебувати на стаціонарному лікуванні

Нагадаємо, в ніч на 16 вересня в дитячому таборі "Вікторія" згоріла двоповерхова дерев'яна будівля - загинули три дівчинки. Директор табору Петрос Саркісян затриманий поліцією за підозрою в порушенні правил пожежної безпеки, що спричинило загибель дітей, у нього сталася зупинка серця.

Читайте також