На Львівщині внаслідок гри з сірниками загинула дитина 2018 року народження
20:00 08.12.2020
256

8 грудня в м.Жидачів, на Львівщині, в житловому будинку, унаслідок забавок зі сірниками, на хлопчику 2018 року народження спалахнув одяг, дитина загинула.

Як з’ясувалось, на момент інциденту в будинку перебувало ще двоє дітей: хлопчик 2014 та дівчинка 2016 років народження. Їх медики госпіталізували у задовільному стані для подальшого обстеження.

Як зазначається, інформацію про трагедію правоохоронці отримали 8 грудня зранку. На місці було встановлено, що загиблий — хлопчик віком 2 роки 8 місяців. Дитина проживала у будинку разом з матір’ю, чотирирічною сестрою та шестирічним братом. За попередньою інформацією, хлопчик бавився сірниками, однак в якийсь момент на ньому зайнявся одяг.

"Коли сталась трагедія, діти перебували самі – без нагляду дорослих, оскільки матір була на роботі. Близько дев’ятої години ранку в будинок прийшла їхня тітка – вона викликала медиків та повідомила про подію у поліцію. Як в подальшому встановили лікарі, хлопчик отримав термічні опіки та отруївся продуктами горіння. Незважаючи на зусилля медиків, врятувати життя дитини не вдалось", - зазначили в поліції. 

Автор: Маргарита Грабова
Читайте також