В київському готелі повісився французский турист
11:00 07.01.2019
256

Смертельна пригода сталася вчора, 4 січня, в другій половині дня в готелі "Дніпро" на Європейській площі в центрі Києва.

B номері, де проживав громадянин Франції, персонал не запримітив ніякого руху, хоча постоялець начебто не виходив з приміщення, - передають ЗМІ. Двері були замкнені і прибиральниця вирішила, що все-таки гість пішов і там можна прибрати.

Тим більше, таблички "не турбувати" на ручці дверей не було. Коли вона увійшла в номер, відкривши двері своїми ключами, то обімліла - на ремені, підвішеному до дверної коробки санвузла, в петлі висіло тіло постояльця.

Персонал викликав "швидку", але тіло чіпати до приїзду лікарів побоялися. Медикам залишилося лише констатувати смерть. Про самогубцю відомо, що це громадянин Французької республіки, йому було 49 років. В Україну він прилетів кілька днів тому з метою туризму.

Експерти не виявили на його тілі ніяких ушкоджень, крім странгуляційної борозни від ременя. Тобто вбивство попередньо виключається.

Зараз перевіряють його зв'язку в Києві. Найімовірніше, кримінальне провадження, відкрите зараз поліцією за ч.1 ст.115 КК України, буде закрито через відсутність складу злочину. Ніякої передсмертної записки він не залишив і повинен був через кілька днів покинути Україну. Ймовірно, рішення про суїцид було прийнято спонтанно і місце його вчинення вже не мало значення.

Читайте також