Двоє українських борців названі фаворитами Олімпіади в Ріо
14:11 06.08.2016

Повідомляє УНН з посиланням на Асоціацію спортивної боротьби України.

Так, у категорії 63 кг очікується чи не найжорсткіша конкуренція, адже на "золото" претендує попередня чемпіонка Олімпіади у Лондоні монгольска борчиня Соронзонболд Баттсетсег, а також уродженка України Юлія Ткач.

"На останньому турнірі в Польщі представницю Монголії здолала українка Юлія Ткач, яка є екс-чемпіонкою світу та очолила борцівський предолімпійський рейтинг. Також слід пам'ятати про участь срібної призерки чемпіонату світ японки Рісако Кавай та чемпіонки Європи Марії Мамащук з Білорусі", – йдеться у повідомленні UWW.

Окрім того, серед головних претендентів на медалі є і борець-класик - Жан Беленюк, котрий нещодавно очолив світовий рейтинг у категорії 85 кг.

"Одна з найскладніших категорій може бути 85 кг, де виступатиме українець Жан Беленюк, діючий чемпіон світу і Європи. Він єдиний з чемпіонів світу за останні три роки, хто потрапив до Олімпійської збірної", - наголошено у повідомленні UWW.

Як повідомляв УНН, південнокорейський лучник Кім Ву Джин встиг встановити рекорд Олімпійських ігор ще до початку церемонії відкриття змагань.

Джерело: УНН
Читайте також