У Вінницькому обласному центрі народної творчості виставка «Дитинство прагне творчості» триватиме протягом червня
21:06 01.06.2023
261

У Вінницькому обласному центрі народної творчості відкрилася виставка під назвою "Дитинство прагне творчості" напередодні Міжнародного дня захисту дітей. В цьому закладі щороку проводяться заходи з присвяти цій тематиці. Відвідати цьогорічну виставку завітали депутатки обласної Ради - Ірина Івасюк та Тетяна Побережна.

Експозиція включає народні іграшки, виготовлені майстрами з Вінниччини. Серед них представлені керамічні іграшки Михайла Діденка та Тетяни Шпак, а також різноманітні іграшки виконані з глини, дерева, тканин, які створили студенти Тульчинського фахового коледжу культури та учні художнього відділу Вінницької дитячої музичної школи №2. Також в експозиції представлені вишиті дитячі сорочки Алли Болгарської, рушники та іграшки Фросини Міщенко.

Організація "Я – Маріуполь", яка займається гуманітарною допомогою переселенцям, провела майстер-клас з декоративного розпису птахів та звірів для дітей.

Виставка "Дитинство прагне творчості" у Вінницькому обласному центрі народної творчості триватиме з 1 по 30 червня. Вона налічує понад 140 творів.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також