У Вінниці з 24 жовтня розпочнеться опалювальний сезон
18:05 22.10.2022
260

Теплопостачання у Вінниці розпочнеться з 24 жовтня. Послуга з постачання теплової енергії подаватиметься на будинки поступово і тепловою енергією забезпечать 1223 будинки житлового фонду.

Про це повідомляє КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго».

"Для старту опалювального сезону ураховуються кліматичні умови (середньодобова температура повітря, яка тримається нижче позначки +8 градусів за Цельсієм упродовж трьох діб) згідно з будівельними нормами і правилами, правилами технічної експлуатації теплових установок і мереж, державними санітарними нормами і правилами",- йдеться у повідомлені.

Теплопостачальне підприємство забезпечує тепловою енергією 1223 будинки житлового фонду м. Вінниці і з 24 жовтня на них розпочнеться подача теплоносія. Першочергово теплоносій буде подаватися тим споживачам, які не мають заборгованості за спожиту теплову енергію в минулому опалювальному сезоні та отримали відповідні акти готовності.

З 13 жовтня опалювальний сезон розпочався і для закладів соціальної сфери. Станом на 21 жовтня 2022 року послугою з теплопостачання вже забезпечено 35 закладів соціальної сфери та 23 установи та організації, відповідно до заявок керівників цих закладів.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також