У Вінниці формують базу приміщень, де можна розмістити евакуйований бізнес
20:00 22.03.2022
259

Через війну сотні українських підприємств вимушені шукати шляхи для збереження своїх виробничих потужностей. Чимало представників таких компаній нині розглядають Вінницю, як майданчик для можливого переміщення бізнесу.

Враховуючи ситуацію в країні та запити, що вже надходять, міський департамент економіки та інвестицій розпочинає збирати інформацію щодо вільних об’єктів нерухомості, які можуть бути запропоновані для розміщення зазначених підприємств на теренах міста.

У пресслужбі міськради зауважили, що мова йде про ангари, складські, офісні та виробничі приміщення тих компаній, які зараз простоюють або ж працюють не на повну потужність.

У ці важкі часи українці повинні гуртуватися, щоб разом наблизити Перемогу у війні. Закликаю вінничан сприяти розвитку економіки, щоб мати ресурси для протистояння окупантам! Зараз важливо, щоб бізнес в Україні продовжував свою роботу. Адже це автоматично - виплата зарплат найманим працівникам, податки та виготовлення необхідних для життя товарів. Економіка має працювати і давати нам ресурси для протистояння окупанту, -  написав на своїй сторінці у фейсбуці заступник Вінницького міського голови Андрій Очеретний.

Наразі в міськраді розробили Google-Форму «Потенціал вільних виробничих площ для нових (переміщених ) підприємств на території Вінницької міської територіальної громади».

Google-Форма доступна за посиланням: 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf7FXleFohOWf0vdbZuTfTRXfZ6Sid…

Автор: Даша Драгоманова
Читайте також