У Мелітополі повідомили про викрадення мера Федорова. Очільник області назвав це терористичним актом
10:00 12.03.2022
262

За попередньою інформацією 11 березня під час роботи в кризовому центрі був викрадений міський голова Мелітополя Іван Федоров, - про це повідомив у своєму телеграм-каналі радник голови МВС Антон Геращенко. Також інформація про викрадення з посиланням на заступника керівника Офісу Президента України Кирила Тимошенка з'явилась в телеграм-каналі Запорізької обласної військової адміністрації.

"Щойно, в Мелітополі групою окупантів з 10 людей був викрадений міський голова Іван Федоров, який відмовився від співробітництва з ворогом. Під час викрадення йому наділи пластиковий мішок на голову", — йдеться в повідомленні Антона Геращенка.

Сьогодні ж, 11 березня, у Telegram-каналі Запорізької обласної військової адміністрації опублікували відео, на якому люди в російській військовій формі виводять нібито Федорова з приміщення, де розташований кризовий центр.

Голова Запорізької обласної військової адміністрації прокоментував ситуацію так:

"Це звичайно терористичний акт, коли приходять озброєні люди й крадуть людину. Це суперечить всім нормам Міжнародного гуманітарного права. З‘явилося відео, де видно, що 10 озброєних людей зайшли до палацу культури, де розташовувалася влада, і забрали його й відвели у невідомому напрямку. Наразі його місце знаходження невідоме".

Автор: Даша Драгоманова
Читайте також