У Києві відбувся другий день показів Ukrainian Fashion Week
18:00 05.02.2022
302

У Києві відбувся другий день модних показів Ukrainian Fashion Week. З нагоди 25-річчя Тижня української моди були представлені нові колекції українських дизайнерів, - про це повідомляють організатори на порталі UFW.

На заході відбулися покази колекцій Kristina Laptso, Iryna Dil, Malva Florea, випускників PUSHKA School, Lallier, Polina Veller, Lem, Gasanova, а також презентація фільму “Висока мода” режисерки Сільві Оайон в рамках фестивалю “Вечори французького кіно”.

Відкрила показ колекція бренду Kristina Laptso. Провідною ідеєю стала концепція стилю 70-х у поєднанні із сучасними трендами. У своїх образах дизайнерка використовує геометричні форми, яскраві кольори на контрасті чорного. Як зазначає UFW: “Обрамлена мереживом класика епохи Середньовіччя величної Франції”.

Завершила другий день прем’єра драматичної стрічки “Висока мода” режисерки Сільві Оайон. Кінопоказ відбувся в рамках фестивалю “Вечори французького кіно”, що розпочався 3 лютого. Події стрічки розгортаються довкола молодої кравчині, яка несподівано знайомиться з працівницею швейної майстерні будинку Dior і відкриває для себе світ високої моди.

Автор: Даша Драгоманова
Читайте також