Програма "єОселя" розширюється: п'ять нових забудовників та доступність у 13 областях України
17:50 05.03.2024
279

У лютому програма "єОселя" поповнилася п'ятьма новими девелоперськими компаніями, збільшивши загальну кількість партнерів до 27 у тринадцяти областях України, за інформацією пресслужби Української фінансової житлової компанії.

Згідно з повідомленням, завдяки програмі доступного іпотечного кредитування "єОселя", банки дали зелене світло п'яти девелоперам у лютому, додавши квартири у п'яти новобудовах до переліку доступних для покупки на етапі будівництва. Наразі у програмі беруть участь 64 будинки від 27 забудовників.

Ці новобудови розташовані у різноманітних областях України, включаючи Волинську, Рівненську, Львівську та інші, надаючи багатий вибір для потенційних покупців.

Серед девелоперів, акредитованих у рамках програми "єОселя", можна виділити такі компанії, як "Еко-Дім", "Геос", "Ріел", "ДБК-Житлобуд" та інші, які пропонують житло на первинному ринку.

Придбати квартиру в рамках програми можна, звернувшись до Ощадбанку, Укргазбанку, Скайбанку чи банку Глобус.

З моменту запуску програми "єОселя" було придбано 2071 квартиру в готових житлових комплексах і 166 квартир у будинках, які ще знаходяться в процесі зведення. Загальна кількість виданих іпотечних кредитів досягла 7 773 на суму понад 11,8 мільярда гривень.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також