Портативні зарядні станції: найкращі моделі 2023
13:28 29.11.2023
255

Через періодичні аварійні та планові відключення електрики українці активно використовують портативні електростанції в побуті. Ці пристрої виконують функцію резервного джерела енергії в оселі. Також їх можна брати з собою в подорожі для швидкого підзаряджання мобільних девайсів та електроприладів. 

 Просунуті моделі можуть заряджатися не тільки від стаціонарної електромережі, але й від сонячних панелей та автомобільних прикурювачів. Якщо у вашій квартирі або приватному будинку часто зникає електропостачання, раціональне рішення — купити зарядну станцію, оснащену корисними функціями. Ми підготували ТОП надійних моделей від перевірених виробників.

Найкращі ПЗС для використання вдома і в польових умовах

1. EcoFlow River 2 Pro

Лідер рейтингу за співвідношенням якості та вартості. Ця зарядна станція з вихідною потужністю до 800 Вт може забезпечити живленням усі гаджети й більшість електричних приладів. Підтримання технології X-Boost дає можливість підключати велике побутове обладнання потужністю до 2000 Вт. Вбудований акумулятор типу LFP гарантує тривалий термін експлуатації. Заряджати станцію можна від електромережі, сонячних батарей та прикурювачів в авто. У комплекті є кабель USB-C, ергономічна ручка на корпусі спрощує перенесення. Брендова програма EcoFlow дає змогу змінювати параметри й стежити за процесом заряджання на відстані.

2. Jackery Explorer 1000 Pro EU

Переносна електростанція з компактними габаритами від бренду Jackery. Модель оснащено АКБ типу NMC. На корпусі є велика кількість різних портів, що робить ПЗС універсальною. З її допомогою можна заряджати планшети й ноутбуки, квадрокоптери, невеликі холодильники. Перелік під’єднаних пристроїв та інформація щодо заряду відображається на яскравому РК-дисплеї. Завдяки широкому діапазону робочих температур використовувати прилад можна як у приміщенні, так і на відкритому повітрі. Сонячні панелі Explorer 1000 Pro (4х200 Вт) заряджають станцію до 100% усього за дві години. Ще однією перевагою є тиха робота. Пристрої для заряджання та резервного живлення електрообладнання від перевірених виробників представлені в каталозі Алло.юа у Львові.

3. Bluetti PowerOak EB70

ПЗС від Bluetti оснащена LFP-батареєю місткістю 716 Вт·год і потужним інвертором на 1000 Вт. Модель підходить для забезпечення живлення і заряджання широкого спектра електроніки та побутової техніки — від смартфонів до електроплит. Доступна можливість заряджати електростанцію від сонячних панелей різної потужності. На корпусі є ручка для зручного транспортування, а також дві розетки із чистим змінним струмом (форма сигналу — правильна синусоїда) для чутливого до характеристик струму обладнання. Робочий ресурс розрахований на 2500 циклів.

Автор: Анна Макарчук
Читайте також