Збірна України у ММА здобула 44 медалі на чемпіонаті світу серед молоді в Об’єднаних Арабських Еміратах
19:56 07.08.2023
253

З 2 по 5 серпня в столиці Об’єднаних Арабських Еміратів, Абу-Дабі, відбувся Чемпіонат світу зі змішаних єдиноборств (ММА) серед молоді. Збірна України виборола вражаючу кількість медалей – 11 золотих, 16 срібних та 17 бронзових, зайнявши перше місце у загальнокомандному заліку на цих змаганнях.

Зокрема, семеро представників Вінницької області брали участь у складі збірної. Шестеро з них вдалося вибороти нагороди – п'ять срібних та одну бронзову. На цьому чемпіонаті було продемонстровано вражаючі досягнення вихованців різних спортивних клубів Вінниці.

Юні спортсмени відзначають важливість наполегливої праці та мотивації для досягнення великих результатів. Однією з переможниць стала 17-річна Анастасія Городівська, яка займається ММА вже 11 років. Її досвід і наполеглива праця допомогли їй показати вражаючу боротьбу на змаганнях у Абу-Дабі.

Голова Вінницької обласної федерації змішаних єдиноборств Володимир Соляр відзначив, що змагання з ММА пройшли на високому рівні та підкреслив важливість підтримки від родин та тренерів для досягнення успіху в цьому виді спорту.

Ця перемога стала вже третьою поспіль для України на чемпіонатах світу з ММА. Спортсмени продовжують тренування та готуються до майбутніх змагань, залишаючись вірними своїй меті – піднімати прапор України на міжнародних аренах.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також