Юна боксерка з Вінниччини представлятиме Україну на Всесвітній Гімназіаді
11:30 07.08.2023
267

Спортсменка з Вінниччини Поліна Ковальська представлятиме Україну на Всесвітній Гімназіаді, яка відбудеться в Ріо-де-Жанейро. Юна боксерка з Жмеринки виборола «золото» на кваліфікаційних змаганнях, які нещодавно проходили в Україні.

Про це повідомляє  Жмеринка.City.

Дівчина  активно займається спортом з самого дитинства.

Щоправда спочатку  Поліна займалась легкою атлетикою. Далі активно почала займатися кікбоксингом, а навесни цього року спробувала свої сили в боксі. Дебют став  дуже успішним.

Судді всеукраїнського рівня одразу помітили в Поліні сильну волю до перемоги, і спортсменка підкорила І місце у всеукраїнських змаганнях, що відбулися в місті Умань. Дівчина виборола золото Всеукраїнської Гімназіади і шанс представляти Вінниччину та Україну в Ріо-де-Жанейро в серпні цього року,   - йдеться в інформації.

Поліна розповідає, що планує пов'язати своє майбутнє зі спортом, а також дякує за підтримку своїм батькам Олені і Олександру та тренерам - Андрію Нечепоруку (кікбоксинг) та Андрію Задачину (бокс).

В жовтні цього року на дівчину чекають змагання в Мюнхені, тому кожен день цієї тендітної дівчини проходить у серйозній підготовці і тренуваннях.

 

Автор: Дарина Драгоманова
Читайте також