Ярослава Магучіх здобуває третє «золото» у Діамантовій Лізі перед суперфіналом сезону-2023
09:32 09.09.2023
255

Українська легкоатлетка Ярослава Магучіх вразила своїми виступами на останньому етапі Діамантової ліги в Брюсселі, Бельгія, перед наближенням Суперфіналу сезону-2023. Це була її третя перемога в цьому великому заході з легкої атлетики, і ця новина була поширена Суспільним Спортом.

Змагання включали ряд дорослих дисциплін, в тому числі і жіночі стрибки у висоту, в яких виступали представниці України, Ярослава Магучіх та Ірина Геращенко. Ці дві видатні спортсменки вже зарано в сезоні здобули три "золота" в Діамантовій лізі, що дозволило їм достроково забезпечити собі місце в Суперфіналі.

На змаганнях вони змагалися з сильною конкуренцією, включаючи віцечемпіонку світу Елеанору Паттерсон, фіналістку Чемпіонату світу-2023 Ангеліну Топич, а також Морган Лейк і інших талановитих спортсменок.

Під час змагань, Ірина Геращенко посіла четверте місце. Вона подолала висоти 1.84, 1.88 та 1.91 метра, але на висоті 1.94 метра не змогла успішно подолати перешкоду.

Натомість Ярослава Магучіх виявилася в неймовірній формі. Вона вирішила розпочати змагання з висоти 1.91 метра і успішно подолала цю висоту на своїй другій спробі. Далі вона продовжила вражати своєю високою якістю стрибків, подолавши позначку 1.94 метра.

Але найвражаючіша мить сталася на висоті 2.0 метра, коли боротьба за "золото" розгорнулася між Магучіх та сербською легкоатлеткою Ангеліною Топич. Суперниця Магучіх не змогла подолати планку ні в одній із трьох спроб, в той час як Ярослава Магучіх вразила усіх, подолавши її з першої спроби. Це дало їй "золото" в цьому етапі.

Ярослава Магучіх спробувала побити світовий рекорд сезону на висоті 2.04 метра, але, на жаль, не змогла цього досягнути в цей раз. Незважаючи на це, її вражаюча форма і досягнення на Діамантовій лізі роблять її однією з видатних спортсменок світу в легкій атлетиці.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також