На відкритому чемпіонаті зі змішаних бойових мистецтв визначили збірну Вінниччини
13:04 29.04.2021
671

В спорткомплексі «Нокаут» провели відкритий чемпіонат Вінниччини зі змішаних бойових мистецтв
UFММА. У ньому взяли участь 116 спортсменів. Вони представляли п’ять областей. України:
Житомирську, Чернівецьку, Київську, Тернопільську і Вінницьку. Кращих визначали у різних вікових групах: 8-9 років, 10-11 років, 12-13 років, 14-15 років, 16-17 років, 18 років і старше. Це були не лише бійці змішаних єдиноборств, але й представники рукопашного бою, ушу-саньда, фрі-файту тощо.

Водночас допускалися лише аматори, а ось бійцям із досвідом виступів на профі-ринзі було заборонено брати участь. Загалом за загальнокомандну перемогу змагалася дюжина колективів. Першість залишилася за збірною Чернівецької області, яка отримала красивий Кубок. На другому місці – спортивний клуб «Січ», на третьому – спортивний клуб «Оріон» (обидва – Вінниця). Цікаво, що «січовики», яких готує старший тренер збірної Вінниччини зі змішаних бойових мистецтв UFММА Ігор Дишливенко, і чернівчани здобули однакову кількість золотих нагород (по 10).


Але гості нашого міста стали вище лише за медалями іншого ґатунку. Це свідчить про уперту і безкомпромісну боротьбу на змаганнях. В особистому заліку в найпрестижнішій групі понад 18 років (дорослі) чемпіонами стали троє вінничан. Це представники клубу «Січ» Олександр Хуторянський (категорія до 77,1 кг) і Дмитро Фурсенко (83,9 кг) і вихованець клубу «Тора каі» Олег Мазур (до 70,3 кг). Всі призери отримали медалі, і грамоти.


-Змагання слугували відбором до збірної Вінниччини, яка візьме участь у чемпіонаті України. Він пройде 14-15 травня у столичному Палаці спорту. В свою чергу, на чемпіонаті України відбиратимуть кращих бійців на чемпіонат Європи, – сказав голова Вінницького обласного осередку Української федерації змішаних бойових мистецтв UFММА Вадим Кудіяров.

Віце-президент обласного осередку Української федерації змішаних бойових мистецтв UFММА
Олександр Щербацький задоволений тим, що відкриті змагання вдалося вдало провести у такий непростий через пандемію час.
- Дякую небайдужим людям, які підтримують нашу федерацію. Завдяки ним вдалося провести відкритий чемпіонат Вінниччини зі змішаних бойових мистецтв на високому рівні. Тепер сподіваємося на гідний виступ наших бійців і у Києві, - на чемпіонаті України, – додав він.


Джерело:пресслужба Вінницького обласного осередку Української федерації змішаних бойових мистецтв
UFММА

Читайте також