Секс і місто: 6 прекрасних поз для любителів «Ігри престолів»
21:02 04.08.2021
404

Популярний серіал «Гра престолів» може надихнути не тільки на переосмислення улюблених епізодів, але і на подвиги в ліжку.

1. Повернення королеви

Класичний фейссіттінг на партнері, спираючись на коліна, поки він робить кунілінгус. Випрями спину і тримайся за спинку ліжка, як ніби це стіна навколо замку.

2. Валар дохаеріс

У перекладі з високого валірійского - «всі люди повинні служити». Нехай він сяде в широке крісло з твоїми улюбленими секс-іграшками. Сядь зверху, обличчям до нього - і нехай він порадує тебе вишуканими ласками.

3. Радість Теона

Він лягає на бік, одна нога лежить на ліжку, інша зігнута в коліні, ступнею спирається на ліжко. Ти лежиш або на боці або на спині, обіймаючи стегнами його стегно. У цій позі можна обійтися без проникнення ... скільки зможете.

4. Мати драконів

Дика варіація пози наїзниці. Відкрий вікно або включи вентилятор, щоб вітер розвівав волосся. Рухайся різко і агресивно, в момент оргазму викрикни: «Дракаріс!»

5. Дорнійскі пристрасті

Ляж на ліжко ближче до краю. Він стоїть на підлозі і радує тебе не тільки хорошим сексом, але і твоїм улюбленим вібратором.

6. Залізний трон

Нехай він сяде в зручне крісло. Сядь йому на коліна спиною до нього, відчуй підлогу під ногами і рухайся, контролюючи глибину проникнення і швидкість. Зима дійсно близько!

Переклад Анни Макарчук

Читайте також