СБУ перехопила нову розмову окупантів: «путін сказав все із землею рівняти»
14:08 19.04.2022
260

Окупаційні війська росії цілеспрямовано перейшли до тактики знищення українських міст та злочинів проти мирного населення.

Про це свідчать матеріали перехоплення Службою безпеки України телефонних розмов окупантів.

Зазначається, що матеріали отримали у рамках роботи Міжвідомчого координаційного центру при Головному управлінні розвідки міністерства оборони, за участі Національної поліції України.

"Незважаючи на значну перевагу у кількості військ, російські окупанти не можуть взяти український Маріуполь. Тому хочуть зрівняти з землею завод "Азовсталь", де тримають оборону наші бійці. Окупантів не стримує навіть те, що на заводі знайшли прихисток мирні мешканці міста. Тож рашисти готують 3-тонні "сюрпризи" з неба", - ідеться у повідомленні.

На записі, що є у розпорядженні СБУ, ростовський командир взводу загарбників, який перебуває у 4 кілометрах від заводу, розповів про наказ керівництва.

"Ждем тут "сюрпризы" от россии… трехтонные с неба… Сказали, сравнять все с землей…Приезжал подполковник, говорил: вы почувствуете на себе это, и услышите, и почувствуете. Прикинь, волна взрывная будет", – сказав загарбник дружині.

На запитання про долю мирного населення він відповів: "Все уехали. Все, кто захотел, все уехали. Остались одни патриоты и сильно умные...".

Як наголосили в СБУ, це ще одне підтвердження, що "справжня мета "асвабадітєлєй" в Україні – це стерти нашу державу з лиця землі".

Автор: Павло Петрушко
Читайте також