Волонтерський штаб «Українська команда» Вінниччини надав гуманітарну допомогу сім’ям з дітьми
15:00 22.04.2023
258

У п’ятницю, 21 квітня, Волонтерський штаб «Українська команда» Вінниччини у співпраці з благодійним фондом «Сім'я Гуменюків» та громадською організацією «Ми з Харкова!» надали допомогу одиноким матусям з дітками та внутрішньо переміщеним сім'ям.

Наші громадяни отримали смачні пюре різних смаків для своїх улюблених малюків. Ми вже вкотре надаємо такого роду допомогу, оскільки люди постійно звертаються до штабу з потребою у дитячому харчуванні. Ми розуміємо, що наразі у багатьох людей немає змоги купити таке харчування для дитини, тому докладаємо всі зусилля для підтримки українських родин,- розповідає Юлія Дьомкіна, голова виконавчого комітету Волонтерського штабу «Українська команда» Вінниччини.

Активісти штабу організували видачу дитячого харчування на базі пабу «Вінницька реберня», де персонал гостинно вітав кожну нашу родину, яка звернулась за підтримкою.

Самі ж власники закладу з власного досвіду знають як важливо турбуватись про того, кому це необхідно, адже активно займають волонтерську позицію з початку війни в країні.

Приємно усвідомлювати, що ми можемо бути корисними іншим людям, маємо змогу їх підтримати і допомогти у ту хвилину, коли вони цього так потребують. Приємні слова вдячності та щирі посмішки на обличчі матусь – це результат того, що ми робимо все правильно!,- зазначила діячка ГО «Ми з Харкова!» Олена Вертосенко.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також