Підліток із Прикарпаття заради ЗСУ продав футболку з автографом Роналду
16:44 27.06.2022
338

14-річний підліток з Івано-Франківська виставив на благодійний аукціон футболку Кріштіану Роналдо з автографом, аби зібрати гроші для ЗСУ.

Про це у Фейсбуці повідомляє Центр «SaveUkraineNow».

На футболці є й автограф знаменитого португальського футболіста-нападника і п'ятиразового володаря "Золотого м'яча" з матчу кваліфікації на Євро-2022 між збірними Португалії та України, що відбувся ще 22 березня 2019 року в Лісабоні.

У такий спосіб Володимир хотів зробити свій внесок у перемогу. Зібрані кошти підуть на закупівлю медикаментів для українських військових. Зокрема, на потреби територіальної оборони та воїнів Збройних сил України з Прикарпаття.

Переможцем благодійного аукціону став Руслан Карий, який проживає у США. Як повідомили у Save Ukraine Now, чоловік неодноразово ставав переможцем благодійних аукціонів на підтримку українських військових.

Вчинок вболівальника прокоментував і сам Кріштіану Роналду. Футболіст сподівається, що продаж футболки також допоможе Україні у боротьбі за щасливе майбутнє.

"Сподіваюся, що моя футболка з матчу з Україною 2019 року допоможе молодим людям знайти найкраще майбутнє. Хочу привітати Українську асоціацію футболу із такою акцією. Молюся про мир", – наголосив Роналду.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також