Вінницькі митники та науковці підписали меморандум про співпрацю
16:37 27.01.2024
304

Вінницький національний технічний університет та Державна митна служба України підписали меморандум про взаємодію та співробітництво. 

У пресслужбі ВНТУ зазначають, що митники та науковці співпрацюватимуть у сфері навчальної, методичної, наукової, інформаційної та іншої діяльності, передбаченої законодавством.

Меморандум про взаємодію та співробітництво передбачає підвищення ефективності підготовки фахівців з вищою освітою та сприяння їх практичній підготовці, підвищенню кваліфікації посадових осіб апарату Держмитслужби та її територіальних органів, проведення спільних наукових досліджень в галузі митної справи, - йдеться в інформації.

Зазначимо, що на підписанні угоди від технічного університету  було четверо представників, від митної служби троє.

Від ВНТУ були присутні ректор Віктор Біліченко, проректор з науково-педагогічної роботи та організації освітнього процесу Олександр Петров, проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародного співробітництва та молодіжної політики Юрій Бурєнников та помічник ректора Світлана Заремблюк.

Від Державної митної служби України  - в. о. начальника Вінницької митниці Антон Борисенко, начальник управління по роботі з персоналом Вінницької митниці Антоніна Хмеляр, головний державний інспектор відділу професійної підготовки та розвитку персоналу управління по роботі з персоналом Вінницької митниці Надія Сташевська, головний державний інспектор відділу класифікації товарів  управління митних платежів, контролю митної вартості та митно-тарифного регулювання ЗЕД Вінницької митниці Валерія Чахоян.

 

Автор: Дарина Драгоманова
Читайте також