Жмеринчан запрошують на зустріч польського клубу — як зареєструватися
15:28 29.02.2024
286

2 березня на базі освітньо-культурного Гончаренко центру Жмеринка проведуть польський клуб для дорослих та підлітків. На зустрічі обговорюватимуть різні епохи та події, що сформували сучасну Польщу, а всі охочі зможуть записатися на безоплатний курс польської мови. 

 

За словами директорки освітнього центру Катерини Семесь, зустріч буде корисна всім, хто цікавиться історією Польщі та прагне вивчити польську мову. 

 

«Ми обговоримо ключові історичні події, які сформували сучасну Польщу. Від величних королів до важливих подій у XX столітті — усе, що ви хотіли знати про цю країну!» — зазначають організатори. 

 

Про традиції та особливості Польщі жмеринчанам розповість викладач Олексій Павлюк. На базі Гончаренко центру Жмеринка він проводить безоплатні курси польської мови для підлітків та дорослих. Зустріч відбудеться у суботу, 2 березня, о 14:00 за адресою вул. Київська, 2/8 (Гончаренко центр Жмеринка). Для участі запрошують зареєструватися за цим посиланням. 

 

Додамо, Гончаренко центр – найбільша недержавна всеукраїнська мережа безкоштовних освітньо-культурних та волонтерських просторів, заснована у 2021 році. Головна ціль проєкту – надихати та надавати необхідні знання людям будь-якого віку для покращення їхнього майбутнього. Важлива складова проєкту – платформа Гончаренко Центр. Онлайн, що пропонує безкоштовні уроки іноземних мов для всіх охочих.


 

Читайте також