За вихідні на Вінниччині сталися три аварії з потерпілими: поліцейські встановлюють обставини ДТП
20:31 25.03.2024
348

Автопригоди трапились Жмеринському, Вінницькому та Гайсинському районах. Внаслідок ДТП постраждали четверо людей, серед яких один пішохід. Слідчі призначили проведення ряду експертиз. Про це повідомляє відділ комунікації Головного Управління Національної поліції у Вінницькій області.

Одна з ДТП сталась 23 березня близько 21.20 на автодозі М-21 «Виступовичі - Могилів-Подільський» у Жмеринському районі. За попередньою інформацією, 44-річний водій автопоїзда Scania допустив зіткнення з авто УАЗ під керуванням 55-річного місцевого жителя, який рухався в попутному напрямку здійснюючи маневр повороту ліворуч. Внаслідок аварії водій вантажівки отримав травми та госпіталізований до лікарні.

Ще одна із автопригод зареєстрована у смт Десна по вул. Л. Українки. Попередньо встановлено, що 31-річна місцева жителька рухаючись заднім ходом на автомобілі Opel Movano допустила наїзд на 63-річного пішохода, який  знаходився на проїзній частині дороги. Внаслідок ДТП потерпілий із травмами доставлений до лікарні.

24 березня близько 15.40 сталася аварія за участі автомобіля Hyundai Tucson у Гайсинському районі. Слідчі з’ясували, що 62-річний місцевий житель рухаючись по автодорозі М-30 сполученням «Стрий – Ізварине» не впорався з керуванням та з’їхав у кювет. У результаті ДТП двоє його пасажирок 28 та 62-років, жительки м. Гайсин із тілесними ушкодженнями госпіталізовані.

 

Автор: Анна Бурлака
Читайте також