З фронту до пологового: емоційна зустріч прикордонника з вінниччини з новонародженою донькою
10:39 21.01.2024
269

В сім'ї українських військовослужбовців-прикордонників нещодавно відбулася радісна подія - народження доньки Василинки на початку січня. Цю новину отримав батько дівчинки, Олег, під час виконання бойових завдань на Сході України, повідомляє I-VIN.INFO з посиланням на фейсбук-сторінку Могилів-Подільського прикордонного загону.

Олег, що захищає країну в складі прикордонного підрозділу, мав змогу побачити свою новонароджену дочку у день її виписки з пологового будинку. Емоційні моменти зустрічі з дитиною завжди зворушують, особливо для мужніх батьків.

Олег і Ірина, обоє з Вінниці, зустрілися та закохалися під час війни. Олег мобілізувався до Держприкордонслужби з перших днів війни, приєднавшись до Могилів-Подільського прикордонного загону, тоді як Ірина стала прикордонницею у 2018 році.

Ірина була переведена з Луганщини у Могилів-Подільський загін, де вони й зустрілися. Невдовзі пара одружилася, але незабаром Олег знову вирушив на Схід. Ірина залишилася доглядати за собою, чекаючи народження дитини.

Олег поділився своїми думками: «Бути батьком - це неймовірне щастя. Народження донечки дало мені силу та мотивацію захищати світ, в якому вона зможе рости щасливо».

Автор: Павло Петрушко
Читайте також