"Ялинка мрій" у Вінниці: свято Різдва для дітей з інтернату
20:55 25.12.2023
261

У переддень нового року, Благодійний фонд Людмили Станіславенко, Клуб Успішних Жівнок Вінниця та місцевий Паб "Вінницька Реберня" влаштував святковий захід "Ялинка мрій" для вихованців з КЗ "Вінницький обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей". Це захід, заповнений майстер-класами, смачними бургерами, фотосесіями, та подарунками, вже став традицією для громади Вінниці.

"Кожного року ми намагаємося створити щось особливе для цих дітей. Бачити їхні щасливі обличчя – це найкраща винагорода для нас"- розповідає співвласниця "Реберні" та одна з організаторів заходу Вікторія Гуменюк

"Рада бути співорганізатором такого доброго та позитивного заходу! Вже багато років поспіль дивлячись на посмішки цих дітей серце наповнюється ніжністю та любов'ю. Їх життєрадісність надихає" - зазначає волонтерка та громадська діячка Людмила Станіславенко.

Захід відзначився не тільки розвагами та подарунками, а й сильними емоціями, що відчували всі присутні. Один з вихованців центру поділився своїми враженнями: "Мені дуже сподобалось тут. Бургери були смачні, а подарунки - найкращі. Я дуже вдячний за це свято."

"Ялинка мрій" вже стала частиною різдвяних традицій у Вінниці, демонструючи силу спільноти і її здатність дарувати радість і надію.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також