Волонтерський штаб «Українська команда» Вінниччини передав необхідну допомогу військовим
14:32 07.07.2023
296

Допомога військовим завжди буде пріоритетним напрямком роботи для волонтерського штабу «Українська команда» Вінниччини. Нещодавно лише започаткувавши проєкт "Посилка на фронт", волонтери уже зуміли відвідати та допомогти бійцям у Херсонському та Донецькому напрямку. Днями представники Гайсинщини та Калинівщини - Оксана Семенюк та Віталій Шатов знову повернулись зі сходу нашої країни, де невпинно іде боротьба за нашу суверенність та свободу.

Оксана Семенюк зі своєю командою волонтерів, перебуваючи у районі Бахмута, підтримали бійців та передали гуманітарну допомогу 59 окремій мотопіхотній бригаді імені Якова Гандзюка, 57 окремій мотопіхотній бригаді імені кошового отамана Костя Гордієнка і 56 окремій мотопіхотній маріупольській бригаді.

 

«Бахмутський напрямок уже довгий час являється найгарячішою точкою нашої країни. Ми як свідомі українці, підтримуємо сотні бійців як можемо і чим можемо, адже підтримка з тилу - це вагомий внесок в успіх наших захисників на передовій», - розповідає голова Гайсинської районної організації Волонтерського штабу «Українська команда».

В свою чергу Віталій Шатов проявив свою активність, надавши гуманітарну допомогу і доставивши посилки від рідних і близьких захисникам 37 бригади морської піхоти, 59 бригаді степових хижаків у Запорізькому напрямку.

 

«Пишаюсь кожним, хто долучився до такої волонтерської ініціативи та допоміг зібрати нашим захисникам допомогу на передову. Від початку існування проєкту кількість бажаючих передати своєму захиснику посилку стрімко зростає. Тому ми зі своєю командою впевнені, що робимо гідну справу і будемо надалі працювати в цьому напрямку», - зазначає Юлія Дьомкіна, координатор Волонтерського штабу "Українська команда" Вінниччини.

 

Автор: Валерія Драгоманова
Читайте також