Волонтерський штаб «Українська команда» Вінниччини надав допомогу військовим у медичних закладах
20:22 20.04.2023
321

Сьогодні Волонтерський штаб "Українська команда" спільно з Фондом Людмили Станіславенко передали партію ліків і медичних засобів до однієї з вінницьких лікарень для наших захисників. 

"У такий нелегкий для країни час, ми вважаємо своїм обов'язком підтримати наших відважних захисників. Наразі нашими активістами була організована допомога у передачі до лікарень необхідних медикаментів та медичного устаткування для військових", - розповідає Юлія Дьомкіна, голова виконавчого комітету Волонтерського штабу «Українська команда» Вінниччини.

Так, волонтерами було надано лікарські засоби та вироби медичного призначення різного типу, які необхідні для бійців у час перебування на лікарняному ліжку. Також допомога включала в себе матеріали, що стануть в нагоді на етапі післяопераційного відновлення, такі як бандажі і шини, еластичні фіксатори, милиці, інше.

"Ми щодня активно працюємо і шукаємо можливості, щоб надати необхідну допомогу нашим військовим. Сподіваємось, що таким чином наближаємо нашу перемогу", – каже громадська діячка Людмила Станіславенко.

 

Автор: Маргарита Грабова
Читайте також