Волонтерський штаб «Українська команда» Вінниччини надав допомогу особам з інвалідністю
13:30 17.05.2023
266

Представники Волонтерського штабу «Українська команда» Вінниччини завітали до Вінницької міської організації соціального розвитку та становлення окремих малозахищених категорій молоді «Паросток», аби підтримати людей з обмеженими можливостями.

«Наші волонтери на постійній основі турбуються про добробут і благополуччя кожного, хто цього потребує. Від керівництва даного закладу ми отримали запит про необхідність надати допомогу соціально вразливим верствам населення, які знаходяться під опікою даного закладу, а це близько п'ятиста осіб», - зазначає Геннадій Ткачук, голова Волонтерського штабу «Українська команда» Вінниччини.

Спільними зусиллями волонтерів, прихильників штабу та міжнародних партнерів «Doc4Ukraine», благодійники передали для кожного члена даної організації пакунки, що були наповнені різноманітними солодощами та смаколиками.

«Надзвичайно важливо турбуватись про людей з особливостями, адже вони потребують нашої уваги та підтримки. Віримо, що наша акція порадує кожного одержувача допомоги і буде гарним прикладом для наслідування іншими волонтерськими організаціями. А ми й надалі будемо докладати зусилля і підтримувати кожного, хто цього потребує», - зазначила Юлія Дьомкіна, голова виконавчого комітету Волонтерського штабу «Українська команда» Вінниччини.

Довідково:

Вінницька міська організація соціального розвитку та становлення окремих малозахищених категорій молоді «Паросток» була створена  з метою забезпечення можливостей повноцінного життя осіб з інвалідністю у громаді та більше двадцяти років відстоює законні соціальні, економічні та інших спільні інтереси своїх членів, людей з інвалідністю, осіб, що живуть з ВІЛ/СНІДом, онкохворих та інших соціально незахищених категорій молоді та дорослих шляхом створення для них умов позитивно орієнтованої соціальної особистості, її повноцінної самореалізації, що буде сприяти підвищенню рівня соціальної адаптованості цих категорій молоді та дорослих в суспільстві.

Автор: Валерія Драгоманова
Читайте також