Вінниця прийняла фінальний етап конкурсу "Кращий начальник караулу" 2023: Оголошено Переможців
19:09 27.10.2023
300

 

Завершился фінальний етап конкурсу "Кращий начальник караулу" 2023 року, який відбувся у Вінниці. Протягом трьох днів, 52 найсильніших та найпрофесійніших надзвичайників із усієї України вдруге підтверджували свою професійну майстерність.

За інформацією ГУ ДСНС Вінниччини, змагання розпочалися з теоретичного етапу, під час якого бійці ДСНС розв'язували задачі з пожежної тактики та виконували тестові завдання з підготовки. Наступні випробування включали комплексну силову вправу та накладання турнікета. Другого дня, начальники караулів змагалися у вправі "Найсильніший пожежний-рятувальник" та виконували оперативне розгортання.

Третього дня учасники піднімалися по автодрабині на висоту 15 метрів. На завершення змагань, переможцем у номінації "Кращий начальник караулу державної пожежно-рятувальної частини з охорони населених пунктів" став Сергій Білоус із Харкова, який вже другий рік поспіль здобуває це звання.

Володимир Ковба з Хмельницького став кращим у номінації "Кращий начальник караулу державної пожежно-рятувальної частини з охорони обʼєктів". Серед молодих начальників караулу переміг Ярослав Мошковський із Рівненщини. Журі відзначило, що визначити переможців було непросто, оскільки всі учасники мали високий рівень фізичної підготовки та знань.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також