"Вінницькі Вовки" здолали київських "Патріотів" з рахунком 6:34
10:01 12.07.2021
284

10 липня команда з американського футболу «Вінницькі Вовки» зіграла свій п’ятий, передостанній матч в регулярному етапі чемпіонату України – Суперліга 2021,  який завершився для неї черговою перемогою. Футбольна зустріч пройшла в Києві на стадіоні «Локомотив». Суперниками вінничан стали столичні «Патріоти».

«Вовки» стартували досить впевнено і вже з перших хвилин матчу демонстрували чудову гру. В першій половині їм вдалося занести чотири тачдауни та здійснити вдалі реалізації.

В перерві глядачів розважали дівчата з груп підтримки обох команд. Черлідерки вигукували кричалки, танцювали, робили видовищні акробатичні елементи та закликали публіку вболівати за улюблену команду.

У другій половині гри вінничани занесли ще один тачдаун. Згодом «Патріотам» все ж вдалось «розмочити» рахунок, заробивши 6 очок. Гра завершилась з рахунком 6:34 на користь «Вінницьких Вовків».

Це був справді напружений, цікавий та дуже запальний матч, в якому наші хлопці, незважаючи на спекотну погоду та палюче сонце, продемонстрували неабияку стійкість, витривалість і справжній вовчий характер.

Наступну, завершальну гру регулярної частини «Вовки» проведуть вже вдома, 24 липня. Суперниками наших спортсменів стануть львівські «Леви», грою з якими вінничани розпочинали чемпіонат. Тоді «Вовки» перемогли з мінімальною перевагою в одне очко, тому прийдешній матч обіцяє бути дуже видовищним та цікавим.

Нагадаємо, що на сьогодні вінницька команда стала переможцем у всіх 5 матчах регулярного етапу та впевнено посідає перше місце в турнірній таблиці західного дивізіону чемпіонату України.

 

Фото В’ячеслава Янюка

Читайте також