Відзначення 10-ї річниці створення НГУ: керівник Вінницької ОВА привітав місцевих військовослужбовців
17:30 27.03.2024
268

Керівник Вінницької обласної військової адміністрації Сергій Борзов висловив подяку бійцям Національної гвардії України за їхній внесок у захист державного суверенітету та територіальної цілісності України, а також за кожне життя, врятоване в ході військових дій.

«Багато хто з вас з самого початку конфлікту в 2014 році встали на захист нашої країни. Серед наших нацгвардійців, на жаль, є і ті, хто віддав своє життя за Україну. Вічна шана героям, що полегли», - зазначив Сергій Борзов у своєму зверненні.

Під час церемонії, присвяченої 10-річчю Національної гвардії України, було вручено державні нагороди відзначеним військовослужбовцям за їхню відданість службі, прикладну дисципліну та сумлінну роботу:

  • Орден «За мужність» ІІІ ступеня отримав Олег Михайлович Бобків.

  • Медалями «Захисник Вітчизни» були нагороджені молодший сержант Андрій Анатолійович Олійник, солдати Віталій Юрійович Зима, Дмитро Степанович Семків, та Сергій Миколайович Смірнов.

Крім того, двадцять військовослужбовців військової частини 3008 Нацгвардії були удостоєні Почесних грамот обласної військової адміністрації та Вінницької обласної Ради, а також отримали цінні подарунки.

Борзов побажав військовим міцного здоров'я, терпіння у складній службі, сімейного благополуччя та швидкої перемоги України, про що він повідомив у своєму пості на Facebook.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також