У Козятині провели пленер художників у лавандовому полі
11:00 11.07.2022
315

На Вінниччині, у Козятині учора провели перший пленер художників у лавандовому полі, - про це розповіла місцева художниця Тетяна Куліш.

«В нас зібралося 12 осіб, серед них також були фотохудожники. Більшість надихалися, шукали цікаві деталі для майбутньої роботи. Господарі лавандового поля безкоштовно надали нам можливість провести час і поспілкуватись, обговорити всі ідеї. В кожного своє бачення своєї художної роботи. Я малювала безпосередньо вже на полі, свій етюд. Більшість художників вирішили малювати вдома. Звичайно будемо малювати лавандове поле, щось позитивне, адже нам всім потрібне відчуття спокою, щоб ці роботи могли випромінювати енергію добра. Хтось малюватиме котиків в лаванді, хтось просто пейзаж», - говорить Тетяна Куліш.

Наприкінці липня всі картини художники планують виставити на вернісажі. Він пройде в містечку Козятин під егідою міської ради.

«Ми запросимо на вернісаж жителів та гостей нашої громади. І проведемо аукціон – продаж картин, виручені кошти передамо ЗСУ», - додає художниця Тетяна Куліш.

Автор: Даша Драгоманова
Читайте також