У Вінниці відкрили наукову лабораторію "Зона креативності" для обдарованої молоді
20:11 05.12.2023
262

На Вінницькому обласному молодіжному центрі "Квадрат" відкрилася нова наукова лабораторія "Зона креативності", яка створена для молоді, щоб надати можливість відчути себе справжніми дослідниками та провести цікаві інтерактивні експерименти. Цю ініціативу оголосила Вінницька обласна адміністрація.

Андрій Кавунець, заступник начальника обласної адміністрації Вінницької області, взяв участь у відкритті лабораторії за дорученням Начальника ОВА Сергія Борзова.

Експозиція лабораторії включає в себе такі предмети, як модель міста Леонардо, "Рука робота" та 21 набір для творчих експериментів, що поєднують техніку з креативністю.

Ця лабораторія стала можливою завдяки підтримці Департаменту соціальної та молодіжної політики ОВА, Міністерства молоді та спорту України, а також співпраці з некомерційною організацією "Humanitarian Innovation Group" та ГО "Молодь 3.0". Вона призначена для талановитої молоді, яка бажає розвиватися у технічному напрямку.

Усі охочі можуть скористатися можливістю отримати безкоштовну освіту в рамках цієї лабораторії, яка базується у Вінницькому обласному молодіжному центрі "Квадрат".

Автор: Павло Петрушко
Читайте також