У Вінниці вчергове затримали наркодилерів
13:44 03.08.2023
283

Зловмисники продавали амфетамін, канабіс у різних районах обласного центру виключно вузькому колу знайомих. "Товар" доставляли замовникам особисто в руки. Вартість однієї дози коливалась від 400 до 1200 грн, а в день фігуранти обслуговували більше десяти клієнтів. Про це повідомляє пресслужба поліції.

 

Чотирьох місцевих мешканців віком від 21 до 57 років затримали у Вінниці наприкінці липня оперативники відділу поліції № 1 Вінницького РУП та обласного главку за силової підтримки спецпризначенців КОРДу. 

За словами начальника відділу поліції № 1 Вінницького РУП Юрія Голуба, під час санкціонованих обшуків правоохоронці вилучили у затриманих ємності з речовиною рослинного походження, схожою на канабіс, кристалічною речовиною, ймовірно амфетаміном, кущі коноплі, а також банківські картки, мобільні телефони, електронні ваги та грошові кошти.

Встановлено, що клієнти перераховували гроші за товар на рахунки наркозбувачів через термінали самообслуговування. 

Вилучене поліцейські направили на експертизи.

Фігурантів затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Усім чоловікам повідомлено про підозру у вчиненні злочину. Суд обрав їм запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою строком на два місяці. 

Автор: Валерія Драгоманова
Читайте також