Тренінг з самооборони для молоді пройшов у Вінниці: підвищення безпеки та самосвідомості
14:00 10.04.2024
272

9 квітня у Вінницькому торговельно-економічному інституті Київського національного торговельно-економічного університету відбувся тренінг з самооборони для молоді, організований відділом молодіжної політики міської ради Вінниці, про що повідомляється на сайті міськради.

Олена Войтович, заступниця керівника відділу молодіжної політики, наголосила на меті заходу - підвищення обізнаності молодих людей про важливість знань з самооборони для власної безпеки в повсякденному житті.

Студентка Надія, відвідавши тренінг вперше, висловила своє задоволення від отриманих знань. В основному, учасниками заходу стали дівчата, що прагнули навчитись основам самозахисту.

Марина Ковбель, досвідчена тренерка з бразильських єдиноборств, провела заняття, на якому учасники дізнались про виявлення та уникнення небезпечних ситуацій, методи самозахисту при фізичних атаках. Марія, одна з учасниць, поділилась враженнями про вивчені практичні техніки самооборони та рекомендації по контролю емоцій у критичних ситуаціях.

Тренінг включав роз'яснення різних видів фізичного насильства та практичні навички реакції на них, спрямовані на забезпечення ефективного та безпечного самозахисту.

За словами Олени Войтович, ініціатива має на меті не тільки навчити молодь технікам самозахисту, але й підвищити рівень їх самосвідомості та відповідальності за власну безпеку та безпеку оточуючих, сприяючи створенню безпечного середовища в громаді. Учасники висловили вдячність за цінні знання, які отримали на тренінгу.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також