Трагедія на Вінниччині: ДТП забрало життя трьох осіб та залишило трьох травмованими
11:02 14.04.2024
871

На Вінницькій області сталася трагічна дорожньо-транспортна пригода, яка забрала життя трьох осіб та залишила ще трьох травмованими, повідомляє місцева поліція. Про це повідомляє поліція Вінницької області.

За повідомленням від 13 квітня, аварія сталася ввечері на об’їзній дорозі міста Немирів. 23-річний водій легковика BMW, мешканець Немиріва, виїхав на зустрічну смугу в заокругленій ділянці дороги та зіткнувся з вантажним автомобілем MAN з напівпричепом, яким керував 45-річний водій з Полтавської області.

Внаслідок зіткнення водій легкового автомобіля та двоє його пасажирів — 16-річна дівчина з Немирівського району та 20-річний хлопець з Вінниці, загинули на місці. Троє інших пасажирів віком 15, 22 та 26 років отримали травми, з яких двоє були невідкладно госпіталізовані. Дві 16-річні дівчата, також пасажирки легковика, не постраждали. Водій вантажівки в аварії не травмувався.

Поліція розпочала кримінальне розслідування за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України, яка стосується порушення правил дорожнього руху зі смертельними наслідками. Слідчі також ініціювали проведення необхідних експертиз для з’ясування всіх обставин події.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також