«Святий Миколай носить піксель!» - волонтери «Українська команда» Вінниччини провели ряд заходів до свята Святого Миколая
14:00 08.12.2023
266

Відтепер День Збройних сил України та Святий Миколай відзначаються в один день. І з цього року Святий Миколай носить піксель. Це символічно. Адже діти у своїх листах до Святого Миколая вже другий рік поспіль просять про перемогу та про захист для воїнів – батьків, братів, дідусів. І цих прохань не менше, ніж про іграшки. А саме завдяки Збройним Силам наші діти можуть отримувати подарунки.

З подарунками на свято до вихованців Вінницького обласного центру соціально-психологічної реабілітації завітали Миколайчики волонтерського штабу. Дітки з нагоди свята підготували урочистий концерт, власні подаруночки для кожного відвідувача та найголовніше – щирі, незабутні емоції!

Передали привітання активісти «Українська команда» також і військовослужбовцям на передову, підготувавши для них смачні подарунки та малюнки Святого Миколая від діток вінницьких шкіл та садочків.

   

«Сьогодні не лише малюки отримують подарунки від Святого Миколая, а й воїни, які наближають нашу перемогу. Тому для нас 6 грудня розпочалось із вітання для найменших - тих за чиє майбутнє боряться наші Герої. А згодом смаколики отримали військовослужбовці "на нулі". Щасливі, що можемо бачити щирі посмішки на обличчях дітлахів та низько кланяємось нашим Захисникам за можливість бачити кожен день!», - зазначає Юлія Дьомкіна, координаторка Волонтерського штабу «Українська команда» Вінниччини.

Автор: Валерія Драгоманова
Читайте також