Свято урожаю та благодійний ярмарок: Вінниччина об'єднала зусилля на підтримку ЗСУ
20:06 22.09.2023
369

У селі Радівка на Вінниччині відбулося свято урожаю, яке було поєднане з благодійним ярмарком на підтримку Збройних сил України. Ця ініціатива була запропонована учнівським самоврядуванням ліцею і отримала підтримку як вчителів, так і громади.

Організатори свята поділили стадіон ліцею на кілька зон. Одна зона була прикрашена осінніми композиціями та дарами природи, які підготували учні різних класів. Це створило чудову атмосферу для відвідувачів, які могли насолодитися красою та теплом осені.

У іншій частині стадіону працював благодійний ярмарок. Тут було представлено різноманітні смаколики, від домашньої випічки до соків та чаю. Учні активно продавали ці смаколики, а також вчителі та гості події долучилися до благодійного ярмарку, допомагаючи збирати кошти.

За словами директорки ліцею Світлани Славінської, ідея проведення благодійного ярмарку на підтримку ЗСУ належить учнівському самоврядуванню, яке об'єднало представників з різних класів. Ця ініціатива відображає єдність та солідарність громади в підтримці Збройних сил України та військових, які борються за безпеку країни.

За результатами благодійного заходу було зібрано 20 400 гривень, які будуть передані на потреби Збройних сил України. Такі ініціативи не лише збирають кошти, але й надають підтримку військовим та підкреслюють важливість єдності та допомоги у складних часах.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також