Вінниччанка на міжнародному форумі закликала світ підтримати Україну
19:00 28.03.2024
264

На EuroWoman 2024 Global Leadership Forum, що відбувся у Парижі (Франція), увагу аудиторії привернула зворушлива промова Людмили Станіславенко — відомої вінниччанки, волонтерки, громадської діячки та Голови міжнародної Вищої ради Клубу Успішних Жінок. Вона закликала світову спільноту не забувати про жахіття, які відбуваються на українській землі через дії окупантів, та надати підтримку Україні.

За словами Станіславенко, якими вона поділилася на своїй сторінці у Facebook, Україна опинилася у центрі уваги світової громадськості, але ціна цієї уваги надзвичайно висока.

"Ціною материнських сліз, втратою найкращих синів і доньок, які віддали свої життя за право жити на рідній землі. Ціною мільйонів зламаних доль і зруйнованих родин," — зазначила вона у своєму зверненні.

Під час її виступу на екрані були показані роботи відомого вінницького фотографа Костянтина Ревуцького, що зображують наслідки окупації в Ірпені, Бахмуті та руйнування у Вінниці після обстрілів у 2022 році.

"Сьогодні ми, жінки України та світу, закликаємо вас підтримати нас! Ми просили два роки, а тепер, після тисяч смертей, ЗАКЛИКАЄМО! Ми, українки, сьогодні захищаємо світ від темряви своїми життями і життями наших дітей! Знайте про це! Памʼятайте про це! Допоможіть нам врятувати світ, адже якщо ми не втримаємо агресора, наступною може бути будь-яка країна світу, і навіть ваша! Вірю, що разом ми здатні зупинити темряву! Дякую за підтримку України!" — закінчила свою промову Людмила Станіславенко, наголосивши на важливості глобальної солідарності та допомоги у боротьбі з агресією.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також