Вінниччан запрошують 23 грудня здати кров у ТРЦ Sky Park
14:00 20.12.2023
319

23 грудня запрошуємо всіх охочих здати кров у ТРЦ Sky Park (вул. М. Оводова, 51), локація — Простір для ідей CHERDAK. Подія проводиться в рамках кампанії #Розквітай від ДонорUA

Подія триватиме з 10:00 до 14:00.

Реєстрація для донорів обов’язкова (за посиланням) — обирайте зручний часовий слот і долучайтеся. Просимо донорів приходити саме в обраний час, аби уникнути черг.

Перш ніж реєструватися, переконайтеся, що ви не маєте абсолютних чи тимчасових протипоказань до донорства. Правильно підготуйтеся до процедури, аби зберегти гарне самопочуття.

Забір крові проводить бригада Вінницького центру служби крові на потреби військових і цивільних пацієнтів.

На донорів чекають смаколики, фотозона та подарунки, зокрема від партнера події — мережі супермаркетів “Сільпо”.

Кампанія #Розквітай присвячена красі та користі донорства крові. Вона висвітлює його як частину якісного способу життя — сучасного, стильного та здорового. Долучитися можна наступним чином:

Також усі охочі можуть підтримати донорський рух донатом або стати волонтером ДонорUA. Будь-яка участь і підтримка — важливі!

 

Довідково:

ДонорUA — єдина професійна система рекрутингу та координації донорів крові. Підтримує роботу 22 центрів крові, співпрацює з МОЗ, УЦТК, ВООЗ, Міжнародним комітетом Червоного Хреста та Global Blood Fund. На сьогодні база ДонорUA налічує понад 145 000 донорів. Більше 7 000 пацієнтів адресно отримали допомогу завдяки платформі, а на пошук донора для конкретного пацієнта витрачається не більше 20

Автор: Анна Макарчук
Читайте також