У Вінниці енергетики анонсують вечір без світла - просять поставитись з розумінням
14:56 17.05.2024
329

У зв’язку з недостатньою кількістю генеруючих потужностей через пошкодження енергооб‘єктів у НЕК Укренерго  встановили ліміти споживання для усіх областей України.  Сьогодні на п‘ять годин вимикатимуть світло на Вінниччині, графік відключень - індивідуальний. Енергетики пояснили, як вінничани можуть дізнатися, коли відключатимуть світло в їхніх домівках.

Про це повідомляють у АТ Вінницяобленерго.

Це означає, що ми змушені застосовувати графіки погодинних вимкнень електроенергії, аби зберегти баланс між споживанням та генерацією в енергосистемі України. Як довго? До відновлення генеруючих потужностей.
Отже, графіки погодинних відключень допомагають нашій країні вижити в умовах гострого дефіциту електроенергії. Тому, ми просимо Вас із терпінням та розумінням поставитись до вимушених незручностей, - йдеться в інформації.

 

Тож погодинні відключення світла сьогодні,  17 травня, будуть застосовані з 19:00-24:00.

Точног графіка відключення світла немає. В обленерго пояснили, що є кілька способів дізнатися, коли у вашій оселі не буде світла.
Перш за все можна зайти  особистий кабінет на сайті АТ Вінницяобленерго: https://vn.e-svitlo.com.ua/

Також в розділі планові відключення на сайті АТ "Вінницяобленерго", де потрібно лише ввести свою адресу та ознайомитися чи планується застосування по ній відключень:
 https://www.voe.com.ua/disconnection/planned

Автор: Павло Петрушко
Читайте також