У Вінниці дітям організували новорічне свято в стінах університету
17:34 24.12.2023
391

Для дітей ВПО та вінничан провели новорічне свято у Донецькому національному університеті імені Василя Стуса. В заході взяли участь і діти викладачів навчального закладу. Малеча розважались в інтерактивному форматі. Звичайно, не обійшлося і без солодощів.

Про це повідомляють у пресслужбі ДонНУ.

Розважальну програму підготували діти, які  опановують акторську майстерність.

Захід організували діти різної вікової категорії, котрі навчаються театральному мистецтву. Вихованці альтернативного театру «ЛевКо» показали виставу «Поганий вчинок». Дітки, котрі відвідують акторську майстерність у ГО «Інноваційна Дія», підготували новорічну пригодницьку інтерактивну виставу, а також провели запальні танцювальні хвилинки.

Учасники святкового дійства танцювали та співали, водили хороводи, знайшли та доставили в резиденцію Святого Миколая загубленого листа, отримали солодкі подаруночки, - йдеться в інформації.

В університеті щиро дякують партнерам свята - голові ГО «Інноваційна дія» Світлані Дмитрієвій та керівниці альтернативного театру «ЛевКо» Аллі Мельник за організацію та проведення свята, яке стало справжнім передріздвяним дивом для малечі!

 

 

Автор: Дарина Драгоманова
Читайте також