У Вінниці агротрейдер шукає працівників. Хто може потрапити на роботу?
12:53 21.04.2024
277

У Вінниці фахівці компанії, яка є однієї із потужніших на ринку сільськогосподарської продукції, провели тренінг для студентів профільних факультетів ВНТУ. В ході зустрічі маркетологи агротрейдера також прорекламували набір у свою школу менеджменту.

Про це повідомляють у пресслужбі ВНТУ

У Вінницькому національному технічному університеті відбувся бізнес-тренінг з продажу від провідних фахівців компанії Makosh. Активну участь у заході взяли студенти факультету менеджменту та інформаційної безпеки. Серед присутніх були менеджери, маркетологи, підприємці, економісти та логісти, - йдеться в інформації.

Під час тренінгу фахівці компанії  познайомили студентів з діяльністю компанії та запросили студентів до співпраці та подальшого працевлаштування.

Крім того тренер зазначив, що «саме зараз компанія проводить черговий набір у свою «Школу експерта з продажу». Навчання в ній триватиме 3 тижні в офлайн форматі та проходитиме в офісі Makosh, що у селі Зарванці. Після завершення навчання й успішного складання іспиту, студенти отримають грошову винагороду і шанс приєднатися до команди відділу продажів.

Автор: Дарина Драгоманова
Читайте також