На Вінниччині водій виїхав на зустрічну смугу, є постраждалі
12:30 03.08.2023
315

На Вінниччині водій виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з автівкою, яка рухалась у «своєму ряду». Аварія сталась  вчора, 2 серпня, у Жмеринському  районі. Слідчі встановлюють обставини та причини ДТП.

Про це повідомляють у пресслужбі ГУНП у Вінницькій облатсі.

«О 12.50 на автодорозі Любар-Хмільник-Нова Ушиця. За попередньою інформацією слідства, 29-річний водій автомобіля Peugeot Partner, житель м. Київ виїхав на смугу зустрічного руху та скоїв зіткнення з автомобілем Opel Kadett, під керуванням 59-річного мешканця Хмельницького. Внаслідок ДТП тілесні ушкодження отримали дві пасажирки автомобіля Opel Kadett, віком 52 та 56 років, жительки Хмельницької області. Потерпілі госпіталізовані до медичного закладу», - йдеться в інформації.

Авто поміщено на арештмайданчик. Водії освідувані, вони тверезі.

За фактом слідчі проводять досудові розслідування за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. 

За такі правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк

Автор: Дарина Драгоманова
Читайте також