Херсонець намагався переплисти Дністер на дитячому надуваному матрасі
10:08 24.07.2023
569

Юнака з Херсонщини та дорослого чоловіка з Донеччини затримали на кордоні з Молдовою. Правопоршуники намагались незаконно перебратись до сусідньої держави, перепливши річку Дністер. Херсонець у якості плавзасобу вирішив взяти дитячий надувний матрас. Така подрож могла закінчитися трагедією. На затриманих складено протоколи, справи передано до суду

Про це повідолмяє пресслужба Могилів-Подільського прикордонного загону.

19-річний хлопець з Херсонщини намагався незаконно перетнути кордон через Дністер на дитячому надувному матраці.

Горе-мандрівник з Херсонщини, ризикуючи життям, намагався переплисти річку Дністер на надувному дитячому матраці. Як з’ясувалося згодом, юнак спланував свою подорож закордон заздалегідь. В одному з населених пунктів Молдови юнак навіть забронював номер в готелі, - йдеться в інформації.

Також у прикордонному загоні повідомляють, що завдяки спостережливості селян, прикордонники затримали 48-річного чоловіка  - мешканця Донеччини.

Мешканці села Іванків Могилів-Подільського району Вінницької області сповістили вартових кордону про перебування у їхньому населеному пункті невідомої особи у пізній вечірній час. Близько опівночі прикордонники виявили чоловіка на березі річки Дністер, - йдеться в інформації.

 

На порушників складено протоколи про вчинення правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України», справи скеровано до суду.

 

Автор: Павло Петрушко
Читайте також