Геннадій Ткачук: «Наші захисники роблять надможливе задля забезпечення безпеки мирного населення. Наша задача - підтримувати та допомагати»
12:30 24.11.2022
263

З першого дня повномасштабного вторгнення волонтери штабу «Українська команда» Вінниччини роблять все, щоб допомогти військовим, ВПО та дітям, які постраждали внаслідок війни.

22 листопада було передано чергову партію допомоги для військового підрозділу за підтримки Благодійного фонду Людмили Станіславенко!

Сухі сніданки, вермішель та каші швидкого приготування, овочеві консерви, макарони – саме те, що виручає військовослужбовців в польових умовах. Це поживно, а, найголовніше – зручно та просто готувати. Тож вантаж з такими продуктами харчування голова Волонтерського штабу «Українська команда» Вінничини Геннадій Ткачук та Ігор Ткачук передали нашим захисникам під Вінничинною, які роблять надможливе - збивають ракети, які летять на мирне населення.

«З початку повномасштабної війни намагаємося допомагати юй забезпечувати наших бійців усім необхідними. Зробили чимало і ще більше роботи попереду. Невтомно крокуємо до перемоги! Дякую кожному, хто робить це разом з нами!», – зазначає Геннадій Ткачук.

Разом ми сила!

Слава Україні! 

Героям Слава!

Автор: Богдана Валігура
Читайте також