Благодійна допомога від волонтерського штабу «Українська команда» Вінниччини
18:33 27.07.2023
314

Сьогодні, 27 липня, у Вінниці волонтери «Українська команда» Вінниччини вкотре підтримали малозахищені верстви населення, надавши їм необхідну гуманітарну допомогу.

Щодня ми невпинно працюємо на благо наших громадян і намагаємось надати допомогу кожному, хто цього потребує. Сьогодні ми потурбувались та підтримали внутрішньо переміщених осіб, осіб з інвалідністю та пенсіонерів,– розповідає Геннадій Ткачук, голова Волонтерського штабу «Українська команда» Вінниччини.

Завдяки підтримці міжнародного французького гуманітарного фонду «Doc4Ukraine» волонтери «Українська команда» порадували близько ста пʼятдесяти громадян смачними продуктовими наборами.

Одне з найголовніших завдань волонтерської діяльності - це бачити результат нашої роботи у вигляді радісної посмішки чи слів вдячності за отриману допомогу. Коли ми бачимо важливість своєї роботи - це надихає нас продовжувати нашу волонтерську діяльність і розвиватись далі в цьому напрямку, - розповідає координаторка Волонтерського штабу «Українська команда» Вінниччини Юлія Дьомкіна.

 

Автор: Павло Петрушко
Читайте також
У Вінниці зaгорілaсь вaнтaжівкa
Регіони
Сьогодні, 12:09
У Вінниці зaгорілaсь вaнтaжівкa